Tilbud!

DYRUP FACADE Silomur Grunder 5 Liter

Original price was: 779 kr..Current price is: 499 kr..

Opnå en langvarig beskyttelse af din facade med DYRUP FACADE Silomur Grunder. Vandafvisende og fremragende vedhæftningsevne. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8950902088288662 Kategori:

DYRUP FACADE Silomur Grunder 5 Liter er den perfekte løsning til dig, der ønsker at give din facade en professionel behandling. Denne grunder fra DYRUP er specielt designet til udendørs brug og sikrer en optimal forberedelse af overfladen, før du fortsætter med behandlingen med DYRUP Facade Silomur.
Med DYRUP FACADE Silomur Grunder 5 Liter kan du være sikker på at opnå en ensartet og sugende overflade, der vil sikre et holdbart og flot resultat. Denne grunder er ideel til mineralske overflader som puds, vandskuring og kalksandsten, og dens fæstnende egenskaber sikrer, at malingen eller facadepuds vil hæfte optimalt.
Med en kapacitet på 5 liter kan du dække et stort areal og sikre, at din facade er beskyttet mod vind og vejr. DYRUP FACADE Silomur Grunder er nem at påføre og vil sikre en jævn og ensartet overflade, så du kan fortsætte med at gøre din facade endnu smukkere.
Få mest muligt ud af din facaderenovering med DYRUP FACADE Silomur Grunder 5 Liter og nyd et flot og holdbart resultat, der vil holde i mange år fremover. Lad DYRUP være din partner, når det kommer til at pleje og vedligeholde din facade med produkter af højeste kvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DYRUP FACADE Silomur Grunder 5 Liter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.